top of page

Välkommen till Kyrkskolan!

Kyrkskolan ligger i byn Stenberga ca 25 km öster om Vetlanda, mitt i Smålands Trädgård. Huset är en gammal kyrkskola från 1870 och ligger granne med kyrkan som är från 1300-talet. I Stenberga har du tillgång till bad, fiske i egen roddbåt, svampplockning och vandring. Samhället Virserum ligger ca 11 km öster ut och där finns det bland annat konsthall, skid- och mtb-backe, dressincykling mm. 

 

Kyrkskolan är ett unikt boende som erbjuder två till tre familjer ett fantastiskt semesterhus. Huset är smakfullt renoverat och har modern standard. Det finns en stor trädgård åt söder och väster med uteplats. Här kan det både spelas boll och grillas.

 

Kyrkskolan har 7 sovrum med totalt 16 bäddplatser, 4 moderna helkaklade badrum med dusch, stort kök med dubbla kylar och dubbla diskmaskiner. Matsalen har plats för 20 personer. Det finns ett angränsande vardagsrum med braskamin. Ytterligare ett vardagsrum på övervåningen med TV. Trådlöst Wi-Fi i hela huset, 100 Mbit/s.

Planlösning Kyrkskolan

Kyrkskolan_Rityta 1.png
Kyrkskolan_Rityta 1 kopia.png

Boyta

 

220 m² uppdelat på 7 sovrum

Värme

 

Bergvärme samt braskaminer

Kök

 

Komplett kök med ugn, mikro, vattenkokare, brödrost, kaffekokare, dubbla kylar, frys, och två diskmaskiner. Matsal med plats för 20 platser

Wifi & TV

 

Gratis WiFi, 100 Mbit/s, TV med Chromecast

Badrum

 

4 moderna helkaklade badrum med dusch

Övrigt

Tvättmaskin och torktumlare, strykjärn, dammsugare, 2 spjälsängar och 2 barnstolar, utomhusgrill, roddbåt, brandvarnare, brandsläckare och brandfilt

Boka Kyrkskolan

Huset bokas med minst 3 dagars framförhållning, i 2 dagar eller längre. En veckorabatt på den 10% erhålles vid bokningar på 7 dagar eller längre. Redan uppbokade datum är markerade i kalendern. 

från 4700 kr/dygn + städning

Tillgänglighet Kyrkskolan

bottom of page