Välkommen till Villa Skirö!

Skirö är en naturskön bygd med höga biologiska värden, som utbreder sig i ett omväxlande landskap med höjder, dalgångar, sjöar, odlingslandskap o rasbranter. I Skirö har du nära till naturen och är du tidigt uppe så är det stor chans att du får se vilda djur, såsom räv, hare, rådjur, älg eller vildsvin. Du kan här njuta av lugnet eller cykla, fiska, rida och bada. Roddbåt och cyklar finns att hyra. Om du tröttnar på lugnet och de vackra omgivningarna kan du ta bilen o åka till ex. Astrid Lindgrens Värld som ligger knappt en timme bort.

 

Villa Skirö är ett fantastiskt semesterhus som ligger i hjärtat av Skirö, Smålands Trädgård. Huset ligger mitt i byn ett stenkast från sjön och granne med kyrkan som är från 1800-talet. Det finns ett stort inbjudande däck mot söder där du kan njuta av frukosten eller ta kvällsdrinken och beundra solnedgången. Villa Skirö är modernt semesterboende och har högsta standard, 6 separata sovrum och dubbla badrum, fullt utrustat kök med matplats för 12 personer. Vardagsrum i anslutning till kök med bekväm soffa och tv. 

Planlösning Villa Skirö

Upstairs
Upstairs

Boyta

 

180m² uppdelat på 10 bäddar i 6 separata sovrum, extrasängar kan ordnas

Värme

 

Golvvärme samt braskamin.

Kök

 

Kök med ugn, micro, diskmaskin, kyl o frys, kaffebryggare och vattenkokare

Wifi & TV

 

Gratis WiFi, 100 Mbit/s. TV med Chromecast och satellitmottagare med ca 200 kanaler

Badrum

 

2 badrum med dusch och WC. 

Övrigt

Tvättmaskin och torktumlare, strykjärn, centraldammsugare, str spjälsäng och barnstol

Boka Villa Skirö

Huset bokas med minst 3 dagars framförhållning, i 2 dagar eller längre. En veckorabatt på den 10% erhålles vid bokningar på 7 dagar eller längre. Redan uppbokade datum är markerade i kalendern till vänster.  Bekräftelse och vidare information kommer via mail.

7/1-31/5

1/6-31/8

1/9-17/12

18/12-6/1

3300 kr/dygn

3900 kr/dygn

3300 kr/dygn

3900 kr/dygn